• تاریخ انتشار : 1398/12/11 - 16:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 917
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

سخنان معاون درمان در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه برای مقابله با کووید 19

این حد از آمادگی در این مدت کوتاه برای مدیریت و کنترل بحران کرونا در جامعه سلامت کشور بی‌ نظیر و قابل‌ تقدیر است

دکتر مهدی رضایی در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه برای مبارزه با کووید ۱۹ گفت: همه کارکنان دانشگاه در برخورداری از لوازم حفاظتی حق برابر دارند و توزیع عادلانه تجهیزات حفاظتی تنها با رعایت سطح استاندارد خدمتی تعریف می‌ شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه هیئت‌ رئیسه دانشگاه که یک‌ شنبه ۱۱ اسفند ۹۸ در سالن دارالفنون ساختمان مرکزی دانشگاه، با حضور اعضای هیئت‌ رئیسه، روسا، مدیران و مترون‌های بیمارستان‌ های تابعه و جمعی از مدیران ستادی معاونت‌ های توسعه، درمان، غذا و دارو و بهداشت دانشگاه برگزار شد، با قدردانی از تلاش تمامی مراکز درمانی و ستادی دانشگاه در مدیریت و کنترل بحران کرونا گفت: امروز فرصتی است که جایگاه واقعی حوزه سلامت در جامعه احیا شود.
در ادامه این جلسه که با مروری بر جلسات اضطراری، تصمیمات استراتژیک و اقدامات آنی هفته اخیر و توصیه‌ های رئیس دانشگاه به تمام سطوح دانشگاه برای عبور از بحران کرونا آغاز شد، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، گفت: اگرچه در روزهای ۳۰ بهمن تا ۲ اسفند، با شوک کرونا مواجه شدیم ولی به‌ سرعت با فرماندهی رئیس محترم دانشگاه، همفکری اعضای هیئت‌ رئیسه و همکاری روسا، مدیران و کادر پرستاری بیمارستان‌ ها اوضاع تحت کنترل درآمد و اقدامات خوبی در سطح دانشگاه برای مدیریت بحران کرونا در حال انجام است.
  وی با اشاره به رسالت دانشگاه در تامین تجهیزات حفاظتی تمامی کارکنان در بحران اخیر، افزود: همه کارکنان دانشگاه در برخورداری از لوازم حفاظتی حقوق برابر دارند و توزیع عادلانه تجهیزات حفاظتی تنها با رعایت سطح استاندارد خدمتی تعریف می‌ شود.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به سیر فزاینده مراجعین سرپایی در ۱۰ روز آینده گفت: هرچه سریع‌ تر باید مراکز سرپایی بیمارستان‌ ها آماده و جهت پذیرش بیماران سرپایی معرفی شوند. قطعاً مدیریت خدمات سرپایی در این مرحله در کاهش بار مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی کمک‌ کننده است. همچنین با توجه به ایام عید و آغاز سفرهای نوروزی احتمال مواجهه با پیک دوم بیماری کرونا می‌ رود که از اکنون باید برای آن برنامه‌ ریزی کنیم.
دکتر رضایی در خصوص اقدامات انجام‌ شده برای کنترل بیماری کرونا در سطح بیمارستان‌ های دانشگاه افزود: سه بیمارستان امام خمینی (ره)، یاس و ضیاییان در صف اوا ارائه خدمات بستری و تخت ویژه بیماران کرونایی قرار دارند. در کل دانشگاه، جمعاً ششصد و بیست تخت به این موضوع اختصاص‌ یافته که ۲۰ درصد آن ویژه است. در فاز بعدی برنامه‌ های احتیاطی، بیمارستان‌ های بهارلو، سینا و امیراعلم برای ارائه خدمات بستری در حال ظرفیت‌ سازی هستند. امیدوارم با همکاری خوبی که در تمامی گروه‌ های دانشگاه تاکنون شاهدش بودیم بتوانیم این بحران را به‌ خوبی پشت سر بگذاریم.
وی با اشاره به تلاش ارزشمند مجموعه سلامت کشور گفت: قطعاً هیچ‌ یک از دستگاه‌ های اجرایی کشور نمی‌ توانستند در این مدت کوتاه به این حد از آمادگی و هماهنگی برسند و این مایه افتخار بهداشت و درمان کشور است.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به دستورالعمل‌ های وزارت بهداشت در خصوص کووید ۱۹ گفت: تاکنون بیش از ۳۰ دستورالعمل به دانشگاه‌ ها ابلاغ‌ شده است. همچنین بر اساس تصمیمات حوزه درمان با نظر رئیس محترم دانشگاه در برنامه کنترل کرونا، بیمارستان ضیاییان سانتر بیماران دیالیزی مشکوک به کرونا اعلام می‌ شود. قرار شد بیمارستان‌ های تابعه، اطفال مشکوک به کرونا را پس از انجام خدمات سرپایی و تنها برای بستری و ادامه روند درمان به بیمارستان مرکز طبی کودکان ارجاع دهند. در مورد مادران باردار پرخطر مشکوک به کرونا نیز هر بیمارستانی طبق روال قبل بیماران خود را پذیرش و در صورت نیاز به بیمارستان معین ارجاع می‌ دهد.
وی برای بیمارستان‌ هایی که قرار است برای پذیرش بیماران کرونا آماده شوند، رعایت برخی استانداردها برای ورود به این حوزه خدمتی را الزامی خواند و گفت: باید در کنار خدمتی که ارائه می‌ دهیم تا جایی کی می‌ شود از گسترش این بیماری جلوگیری کنیم. ایجاد بخش‌ های تریاژ، اورژانس، درمانگاه، بستری و ICU مجزا برای بیماران مشکوک به کرونا بسیار مهم و ضروری است. همچنین در خصوص خدمات تصویربرداری باید به‌ گونه‌ ای برنامه‌ ریزی شود که حتی‌ الامکان خط سیر بیمار کرونایی از سایر بیماران جدا شود.
معاون درمان دانشگاه، ثبت دقیق اطلاعات بیماران کرونایی در سامانه MCMC وزارت بهداشت بسیار مهم خواند و از تمامی مسئولین بیمارستان‌ ها خواست تا به این امر توجه ویژه کنند و افزود: توزیع بسیاری از منابع وزارت بهداشت و هیئت‌ امنای ارزی در بحران کرونا بر اساس آمار و اطلاعات این سامانه به دانشگاه‌ ها انجام خواهد شد.
دکتر رضایی در پایان گفت: تنها مرجع آماری دانشگاه در خصوص بیماری کرونا معاونت درمان است و بیمارستان‌ ها تنها می‌ توانند اطلاعات خود را به این حوزه اعلام کنند. سایر واحدهای تابعه و سازمان‌ های مربوطه در صورت نیاز می‌ توانند با معاونت درمان دانشگاه در این خصوص مکاتبه کنند.



  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 151654
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *